Legal

Privacy policy

Izjava o zasebnosti

To spletno stran upravlja in vzdržuje Urad Konvencije županov - Evropa, konzorcij omrežij lokalnih in regionalnih oblasti, ki ga vodijo Energy Cities in Climate Alliance, in je sestavljen iz CEMR, EUROCITIES, FEDARENE in ICLEI Europe.

Pravna omejitev odgovornosti

Vsebina te spletne strani je v izključni odgovornosti avtorjev in ne odraža nujno mnenja Evropske unije. Niti Evropsko združenje za ustvarjalnost in inovativnost niti Evropska komisija nista odgovorna za kakršno koli uporabo podatkov, ki jih stran vsebuje.

Splošna politika v zvezi s podatki

Vaši osebni podatki so zaupni in ne bodo razkriti tretjim osebam brez vašega soglasja v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR).

Politika "MyCovenant" v zvezi s podatki

Podpisnikom in drugim članom Konvencije županov bi moral biti odobren dostop do območja spletnega mesta "MyCovenant", ki je zaščiteno z geslom.

Prosimo, da si tu preberete celotno politiko v zvezi s podatki za MyCovenant.

Kako lahko nadzirate svoje osebne kontaktne podatke?

Samo vi lahko izberete, da se vaši kontaktni podatki prikažejo na spletni strani Konvencije županov – Evropa, in sicer na naslednji način:

      • Kadar koli ste naprošeni, da izpolnite svoj profil na območju z omejitvami, poiščite polje, na katerem lahko označite, da želite prikaz teh podatkov na spletnem mestu Konvencije županov - Evropa.
      • Če ste predhodno soglašali s prikazom svojih osebnih podatkov, si lahko kadarkoli premislite in počistite ustrezno polje.

Prosimo, da nas obvestite o svojih željah glede vsake kontaktne podrobnosti, ki jo delite z nami.

Kako lahko spremenite ali izbrišete svoje osebne podatke?

Svoje podatke in kontaktne podatke lahko kadar koli posodobite ali izbrišete. Enostavno se morate prijaviti v ekstranet in ustrezno spremeniti svoj profil (pod “Moj račun” > “Moja ekipa”).

Naročniki na naše e-poštne sezname lahko svojo naročnino prekinejo prek povezave na dnu vsakega e-poštnega sporočila, poslanega s strani eumayors.eu.

Kako zavarujemo vaše osebne podatke?

Zavezani smo k zagotavljanju varnosti vaših osebnih podatkov. Da bi preprečili nepooblaščen dostop ali razkritje podatkov, smo vzpostavili ustrezne fizične, elektronske in vodstvene postopke za zaščito in varovanje podatkov, ki jih zbiramo na spletu.

Dostop do vaših osebnih podatkov je izpostavljen strogim varnostnim nadzorom, kot sta šifriranje in nadzor dostopa. Brez vašega predhodnega soglasja vaših osebnih podatkov ne delimo s tretjimi osebami.

Zasebnost naših e-poštnih seznamov

Vodimo sezname e-poštnih sporočil, s katerimi lahko zainteresirane, upravičene posameznike obveščamo o pomembnih temah, posamezniki pa morajo pritrdilno zahtevati, da se jim pridružijo.

Svojo programsko opremo strežnika za sezname konfiguriramo tako, da ne želi razkriti e-poštnih naslovov naročnikov na seznamu nikomur, razen tistim, ki jih pooblastimo. Prav tako ne objavljamo nobenega e-poštnega naslova, ki ga registriramo s spletnega mesta.

Vendar pa nismo avtor te programske opreme in ne odgovarjamo za kakršne koli napake v programski opremi za ohranjanje naročnikove anonimnosti.

Omejitev odgovornosti

Vsak uporabnik je sam odgovoren za vnesene podatke na področju z omejitvami. Samo vi ste odgovorni za vsebino svojega profila, ki je vidna na spletnem mestu Konvencije županov - Evropa. Za kakršno koli uporabo podatkov, ki jih spletna stran vsebuje, ne prevzemamo odgovornosti. Zato nismo odgovorni za dejanja tretjih oseb, vsebino njihovega spletnega mesta ali katere koli izdelke ali storitve, ki jih lahko ponujajo.

Pišite nam glede naše politike zasebnosti

Če imate kakršne koli dvome ali vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite po e-pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.